טיפול ממושך בsingulair אצל ילד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/12/2020 | 19:51 | מאת: הילה

שלום רב, בני בן 3.5 נולד פג שבוע 32. אובחן כאסמתי ונתמך בינקותו באינהלציות ולאחר מכן במשאפים ואבקת סינגולאייר. מלבד התקף אחד בכל חייו לא סבל יותר מדי אלא בעיקר משיעולים בלילות. מזה כשנה וחצי שנתיים ללא תסמיני אסתמה כלל. הרופא הורה לנו להפחית בהדרגה את במשאפים וכך עשינו אך בגלל שהוא עבר לעיר אחרת נשארנו רק עם אבקת סינגולאייר ופחדתי להפסיק כי התחילה הקורונה ואז חורף וכדומה. יותר שמעל שנה הילד מקבל רק סינגולאייר בערב. שאלתי היא האם יש נזק בלקיחת האבקה לזמן ממושך ככ. מצד אחד מפחדת מהשלכות מצד שני מפחדת להפסיק. תודה רבה

שלום, סינגולייר היא תרופה בטוחה והייתי ממליץ לך להמשיך עד להתייעצות עם רופא ריאות ילדים.

מנהל פורום מחלות ריאה