חיסון קורונה לאישה עם מחלות ריאה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/12/2020 | 09:44 | מאת: ענת

שלום רב אמא שלי בת 84 עם לח"ד גבוה, סכרת ובמשך שנים אובחנה כחולת COPD . לאחרונה רופא ריאות שבדק אותה בעקבות קוצר נשימה אמר שבכלל אין לה COPD אלא אסטמה או אלרגיות. כרגע אמא בהתלבטות קשה האם לקחת את חיסון הקורונה. איזה מידע או עצה יכולים לעזור לה לקבל החלטה מושכלת המון תודה

שלום, בכל מקרה מומלץ לה לקבל את החיסון. 1. היא מבוגרת. 2. יש לה מחלת ריאות לא משנה אם אסתה או COPD. 3. החיסון מומלץ לכל האזרחים גם הצעירים והבריאים.

מנהל פורום מחלות ריאה