קוצר נשימה ולחץ בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/12/2020 | 18:13 | מאת: mna

בן 60, סובל זמן רב מקוצר נשימה ולחץ בחזה במאמץ, הרופא שלי חשב שזה כתוצאה מטיפול כימותרפי שסיימתי לפני כחצי שנה עקב גידול במעי, לאחרונה לצורך מעקב אונקולוגי ביצעתי בדיקת CT ופענוח הבדיקה מצויין בועית אמפיזמטית ב-RUL מודדת 1 ס"מ, האם זה יכול לגרום לתסמינים שאני מתלונן ואם כן זה ניתן לטיפול .

שלום, לא נראה ךי שהנקודה מסבירה את התלונות שלך. כדאי להשלים תפקודי ריאה מלאים, אקו לב ולהגיע להערכת רופא ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה