שיעול מטריד שלא פוסק .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/11/2020 | 19:08 | מאת: שרון

שלום , לפני 8 חודשים חליתי והסימפטום העיקרי היה שיעול כבד ויבש , משהו כמו 3 שבועות היה לי שיעול חזק ומטריד (מתוכם 3 ימי חום) , צילום ריאות היה תקין והרופא שלי טען שיעבור לבד (בתקופה שהשיעול דעך היו כאבים בצלעות וחזה בגלל השיעול שתקף) לאחר תקופה קשה זו חזרתי לעצמי השיעול כמעט נעלם לחלוטין ...אבל הוא לא . לכן אני שואל כאן ... אני עדיין משתעל פעם פעמיים ביום שיעול קל (שמתי לב שבעיקר כאשר אני צוחק או צועק) הרופא שלי טוען שככל הנראה זה ריפלוקס אבל אני לא מרגיש שום צרבת ... כמו כן חשוב לציין שכבר מעל שנה יש לי כאבים בעורף אבל די בטוח שקשור לעבודה בישיבה של המון שעות . אשמח לקבל כל עצה תודה מראש

שלום, יכול להיות שיש תגובתיות יתר של דרכי הנשימה ומשאף יכול לעזור. מציע לעשות תפקודי ריאות ובדיקת רופא ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה