מכשיר תפקודי ריאות עם אסתמה קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/11/2020 | 22:39 | מאת: שירי

שלום, רכשתי מכשיר תפקודי ריאות הביתה. אני עם סימביקרט 320 4 שאיפות ביום(אסתמה קשה). מתי הכי מומלץ ביום לבצע את תפקודי הריאות? חשבתי במשך חודש למדוד. אני לוקחת ב 8 בבוקר ו 9 בבוקר את 2 השאיפות וכך בערב גם. בנוסף, נאמר לי שבלילה אני משתעלת. לעיתים גם מתעוררת משיעול. למרות זאת המדידות עד עכשיו יצאו תקינות. הם זה הגיוני שתפקודי הריאות יצאו תקינים אם משתעלים בלילה? תודה מראש

שלום, יכול להיות שיש שיעול שלא מתבטא בירידה בתפקודי ריאות. מומלץ לבדוק שאין אלרגי, טיפטוף אחורי של הפרשות מהאף ואין רפלוקס.

מנהל פורום מחלות ריאה