טיפול בלא אסתמה עם משפאים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/11/2020 | 22:38 | מאת: מאי

שלום ד"ר כתבת לי שייתכן שריפלקוס קשה ובקע סרעפתי יתחפשו לאסתמה קשה כשתפקודי הריאות תקינים. אם למעשה אין לי אסתמה נאמר... וזה המצב עם מקסימום של נוגדי חומצה(ניתוח כרגע לא בא בחשבון), האם עדיין הטיפול יהיה אותם משפאים?(לוקחת סימביקורט 320 4 שאיפות ביום). כי ללא המשפאים אני בכלל לא אוכל לנשום. יש לי גם IGE 210 ואלרגיה לאבק שמטופלת. תודה מראש

שלום, אם המשאפים עוזרים לך כנראה שבכל זאת יש אסתמה. צריך לבדוק במרפאה ולראות כיצד להמשיך בבירור ובטיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה