זהירות לחולה ריאות בקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/10/2020 | 01:29 | מאת: רוני

אבא שלי בן 75 וסובל מתפקוד ריאות נמוך בסביבות 60 אחוז פחות או יותר ומטופל .הוא עובד אומנם ומקפיד לשמור מרחק וכל זה לפי הבנתי הקורונה פוגעת בריאות . האם הוא חייב להישמר באופן שונה מכלל הציבור? והאם פגישה עם הנכדים שלו בגילאים 6 עד 14 ,בתקופה זאת באוויר פתוח ללא מגע זה בסדר עבורו ?

שלום, הוא בקבוצת סיכון אבל אם שומרים על ריחוק ומסכות אין מניעה מפגישה עם הנכדים באוויר הפתוח.

22/10/2020 | 12:53 | מאת: רוני

עוד שאלה ברשותך.באוויר פתוח בחוץ, הוא מחבק את הנכדים ומנשק עם מסיכה וגם הם עם מסיכה האם גם זה מסוכן?

מנהל פורום מחלות ריאה