עובש במזגן מיני מרכזי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/09/2020 | 21:19 | מאת: ענר

שלום ד"ר לאחרונה בשל כתם בקיר הבנתי שיש לנו עובש שמקורו במזגן. רציתי לדעת עד כמה עובש במזגן מיני מרכזי ולכלוך בפתחיו מהווים סכנה מיידית לפגיעות בלתי הפיכות בריאות אצל אדם סיעודי מבוגר אך עם מערכת חיסון תקינה ללא דיכוי חיסוני וללא מחלה ריאתית קיימת. אני חושש בעיקר מנזקים כרוניים לריאות עצמם , ולא לתגובות אלרגיות זמניות שזה ניתן לראות אם מתפתחות. פשוט התיקון הוא מורכב ולבצע אותו בתקופת הקורונה כעת בקבוע זמן מיידי דורש הערכות עם אבא וגם סכנות נוספות של נגיפים שהטכנאים יכולים להביא איתם למזגן, שכן השבתתו בחום הזה היא בעייתית ויתכן שבעוד מספר שבועות כשיהיה פחות חם יהיה יותר קל לבצע את התיקון והניקוי ולהמתין לפני הדלקת חוזרת של המזגן תקופת בטחון. אשמח אם תוכל להרגיע אותי וסליחה על האורך

שלום, מציע לנקות את העובש חיצונית וכך לא תהיה בעיה עד שהמזגן יתוקן.

מנהל פורום מחלות ריאה