יעילות זולאייר כשאר ה IGE בנורמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/08/2020 | 11:06 | מאת: בני

שלום ד"ר, האם לאסתמה קשה אם משווים אדם שה IGE אצל 126 ובנורמה, לעומת אדם עם אסתמה קשה ש ה IGE גבוה ולא בנרומה אז בכל זאת ניתן לומר שיש סיכוי מופחת שהזולאייר יעזור לאדם שה IGE שלו בנורמה לעומת מי שאצלו לא בנורמה? והאם ירידה ברמת ה IGE אצל חולה אסתמה שלא מטופל בזולאייר, שהשתפרה וירדה לנורמה עם הזמן, יכולה להעיד על שיפור באסתמה או שלא בהכרח? תודה רבה

שלום, הרמה של ה IgE איננה מדד לחומרה של האסתמה או ליעילות הטיפול.

מנהל פורום מחלות ריאה