מינונים שונים בכל משאף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/08/2020 | 16:42 | מאת: שירי

שלום, אשמח לברר: כיצד בדיוק בדקו שהמינונים של סרטייד 250 מקבילים לסימביקורט 160 או לרלבר למינון התואם מבחינת השפעה? האם לא ייתכן שיש בזה טעיות או סטיות? נאמר שסרטייד 250 שסימביקירט 160 תואם לו, האם זה אומר שהסרטייד פחות חזק ולכן 250 מקביל ל 160? תודה מראש

שלום, בכל משאף יש סטרואיד בעלי הרכב כימי שונה במקצת ולכן ההפרש בין המספרים. כמו שכתבת מינון סרטייד 250 דומה לסימביקורט 160. ולכן המשאפים הללו דומים בחוזקם.

מנהל פורום מחלות ריאה