לקיחת התוסף נאק לאסתמה...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/08/2020 | 23:09 | מאת: מיכל

שלום, קראתי שרופאים נותנים N-אצטיל-ציסטאין למחלות ריאות מסויימות. האם באסתמה קשה התוסף גם כן יכול לעזור? יש לי אותו בבית בשביל משהו אחר בכלל. ואשמח לברר: האם במשאף טלרג'י ישנו חומר שיכול לעזור לחולי אסתמה קשה? או שזה כמו שילוב של סימביקורט עם סיפיריבה? תודה מראש

שלום, N אצטיל ציסטאין עוזר לרכך ליחה ובכך יכול לעזור גם לחולי אסתמה שיש להם ליחה. מעבר לכך זה לא טיפול קבוע לאסתמה. טרלג'י אכן מכיל שילוב חומרים דומה לסימביקורט וספיריבה והוא הוכח גם כיעיל לטיפול באסתמה.

מנהל פורום מחלות ריאה