מה עושים כשטיפולים ביולגים לא עוזרים?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/07/2020 | 23:07 | מאת: רונית

שלום, האם באסתמה חמורה כשכל הטיפןלים הביןלוגים האפשרים (רמת אייזונפילים תקינה) נכשלו, ופרדניזון ומינון מקסימלי של משפאים פלוס ספיריבה לא עוזרים מספיק, עוברים למכשיר חמצן? מה בעצם האלטרנטיבית כשכל אלו לא עזרו? תודה מראש

שלום, צריך לחזור מהתחלה על כל המהלך, האם באמת מדובר באסתמה ולא במחלה אחרת, האם התרופות נתנו ונלקחו כמו שצריך, האם יש מחלות נילוות לא מטופלות. חמצן צריך רק כשהסטורציה נמוכה וזה בדרך כלל לא קורה באסתמה.

מנהל פורום מחלות ריאה