קושי בנשימה וכאבים בחזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/07/2020 | 18:51 | מאת: חלי

שלום. באקו לב מצאו אי ספיקה אאורטלית קלה . בסיטי חזה ציור אינרסיציאלי מוגבר באופן דיפוזי דו"צ .עיבוי פרי ברונכיאלי של דרכי האוויר הבינוניות .שינויים ציסטיים תת פלואורליים קטנים וזעירים בפסגות הריאות. עשיתי בדיקת תפקודי ריאות יצא 101% . הרופא שלח אותי לרופא אף אוזן גרון ולבדיקת מאמץ לב ריאה ואמר לי לחזור אליו עם תוצאות . לא נתן לי כלום בכדי להקל על הקשיי נשימה שממש מפריעים . ולכאבים בחזה שלפעמים גם שורפים . רציתי לדעת מה הקשר עכשיו לאף אוזן גרון ולמה הרופא לא יכול לתת שם למה שיש לי ומשהו בכדי להקל על הכאב ולהסדיר את הנשימה . תודה רבה על העזרה .

שלום, אני מניח שהרופא לא בטוח ממה את סובלת ולכן מפנה אותך לבדיקות נוספות. צריך לראות שאשית תפקודי ריאות מלאים כולל נפחים ודיפוזיה. לא יודע מה הסיבה לבדיקת אא"ג.

מנהל פורום מחלות ריאה