קוצר נשימה במנוחה, ונשימות מהירות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/07/2020 | 13:19 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 36, סובלת למעלה משנה מקוצר נשימה (בתקופה האחרונה גם במנוחה, ובמיוחד בלילה), נשימות מהירות וקצרות ולעיתים גם כאבים בחזה. כיצד ניתן לדעת האם זה קשור ללב או לראיות (לא מעשנת)? בנוסף, לאחר רחיצה במים חמים, הורידים בידיים וברגליים הופכים לאדומים (זה נראה כמו כוויה), ואחרי פרק זמן חולף. יכול להיות שזה קשור לכך שאין לי מספיק חמצן בדם? תודה רבה.

שלום, לבירור מבחינת ריאות יש לבצע תפקודי ריאות מבחינת הלב אקו לב. התגובה במבטיה יכולה להיות גם תקינה.

מנהל פורום מחלות ריאה