תוצאות סיטי חזה/ אודה להרגעה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/07/2020 | 18:19 | מאת: אני

האם עלי להיות בחרדה עד הביקור אצל הרופא? תודה ממצאים: מבוא לבית החזה תקין. מרכיבי המדיאסטינום תקינים. אמפיזמה עליונה. שינוים אטלקטטיים קלים בבסיסי הריאות. לא הודגמו בלוטות מוגדלות במיצר, באקסילות ובשערי הריאות. הטרכיאה והתפצלות הברונכים תקינים. אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי. במעבר חזה / בטן מודגמות בלוטות יותרת הכליה תקינות. מבנה גרמי תקין. סיכום: כמתואר.

שלום, אפשר להרגע. הבדיקה בסה"כ בסדר. שינויים קלים בלבד באיוורור הריאתי ואמפיזמה שמעידה על נזקי עישון בד"כ. המשמעות היא בעיקר לפי חומרת התלונות אם ישנן.

16/07/2020 | 06:00 | מאת: ani

תודה

מנהל פורום מחלות ריאה