סיוע בפענוח פט סי טי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/07/2020 | 23:52 | מאת: טלי

שלום רב אבי ביצע פט סיטי בשל ממצא קטן בריאה שהיה חשוד ולא ברור ממצאי הפט הינם: צוואר - קליטה פתולגית של fdg בעוצמה גבוהה בבלוטה כ 1 ס"מ בפרוטיס הימני mng חזה- קליטה פתולוגית של fdg בעוצמה גבוהה בתסנינים לובלריים עם תמט דיסטלי בלינגולה. מודגם מרקם אמפיזמטי ושינויים אינטרסטציאליים בריאות לבירור היסטו פתולוגי ובנוסף בטן ואגן - ציסטה היפרדנסית בכליה שמאל - תהליך היפרדנסי בכליה השמאלית אשמח לדעת מה פירוש הממצאים התור לרופא רק בעוד שבוע וחצי והייתי שמחה לדעת במה מדובר תודה רבה

שלום, קשה לדעת רק לפי התיאור. צריך לראות את הבדיקה עצמה. יתכן שמדובר בסוג של דלקת.

מנהל פורום מחלות ריאה