קורס פרדניזון שני לקיחת 40 מ"ג

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/07/2020 | 23:14 | מאת: מיכל

שלום, קיבלתי לאחר 5 חודשים קורס פרדניון שני לאסתמה לקחת 40 מ"ג שבוע ואז כל שבוע לרדת 10 מ"ג.. ובסוף 5 מ"ג ו 2.5. העניין הוא שאני כבר ביום השישי ואני לא רואה שיפור. האם במצב כזה עדיף לקחת את ה 40 מ"ג לפחות 10 ימים או אפילו שבועיים ורק אז לרדת במינון? או שזה כבר עלול להעלות את הסיכוי לדיכוי אדרנלי? רופא המשפחה אמר לי לעשות מה שנראה לי לנכון, ותור לרופא ריאות רחוק. תודה מראש

שלום, תמשיכי עם ה 40עד שיהיה שיפור ותנסי להגיע לבדיקת רופא מוקדם ככל האפשר.

מנהל פורום מחלות ריאה