תוצאות צילום חזה שביצעתי ב 17.6.2020

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/06/2020 | 16:01 | מאת: Dima

שלום אני מאובחן כי חולה סי או פי די לפני השנתיים.בן 45 מעשן לשעבר עשיתי צילום חזה היום מהממצאים נראים כך: ציור ריאתי תקין. אין עדות לתסנין . אין עדות לתפליט פלוירלי . אין עדות להרחבת המדיאסטינום והשערים . צל הלב בגדר הנורמה . הסרעפת בעמדה תקינה . ממצאים: ללא ממצא מיוחד. אני מרגיש חירחורים בגב בזמן שכיבה ישיבה קושי נשימה שבאים מקוון האחורי של ראיות האם בצילום חזה לא אמורים להיות ממצאים כלשהם שמציעים על בעיה? בסיטי חזה שעשיתי שנה שעברה יש שינויים ברונכיאקטטיים וקישורית 0.4 ממ.השאלה איך אני אמור להבדק .כאשר רופאים לא אומרים שאין בעיה מהותית אבל אני סובל מקשיי נשימה מקוון הגבי של ראיות והזעת יתר.

שלום, אפשר לחזור על בדיקת סיטי ולגשת לייעוץ חוזר. לוודא שאין בעיה אורתופדית ובעיית נשימה בעזרת בדיקת תפקודי ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה