אשרי עם ישראל שזכה ברופאים כאלו

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/06/2020 | 13:43 | מאת: אבי

דוקטור מה אני עושה עם המיצר אויר הזה למה לא רואים אותו בצילום חזה זה פשוט מלחיץ אותי ומוציא אותי מדעתי אני ממש בלחץ הייתי כבר 3 פעמים במיון אני פשוט ממש פוחד .....אין אפשרות להקדים את הסיטי עשיתי אותו לפני חודש בתודה על הסובלנות ועל האכפתיות

שלום אבי, אני מאמין שגם כעת הסיטי יהיה תקין אבל מעדיף לחכות עוד חודש להיות בטוח בכך. לאחר כל כך הרבה בדיקות ורופאים שעברת וכולם אמרו אותו דבר אתה יכול להיות בטוח שאין שום בעיה. צילום חזה לא מספיק מדוייק כמו הסיטי בשביל לראות אוויר בכמות קטנה במדיאסטינום.

מנהל פורום מחלות ריאה