שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/06/2020 | 23:23 | מאת: שי

רציתי לשאול - אני סובל ממחיצת אף עקומה, בעיןת עיכול וכדומה כולל צרבות קלות. בעבר אני זוכר את זה אבל לאחרונה בימים האחרונים שאני נושם רגיל בסדר אבל שאני נושם חזק אני שומע מן רעש מזור כזה כמן אווויר שיוצא מגלגל נדמה לי. נדיר שאני עם המסכה או בלי בבית - אני מרגיש כמו צריך של רפלוקס כזה להוציא אוויר בלי רצון עצמי. אני מוטרד מהמצב הזה. האם אתה חושב שיש טעם לקשןר את זה לפנדמיה? זה מדאיג. תודה.

14/06/2020 | 23:24 | מאת: שי

למען הסר ספק, כשאני מוציא אוויר.

14/06/2020 | 23:25 | מאת: שי

ובעניין הרפלוקס - הכוונה שזה כמו גירוי בלי שליטה כאילו חלש מאוד

שלום, אולי זה קשור להפרשות בגלל רפלוקס. לא נראה לי שזה קשור לפנדמיה.

מנהל פורום מחלות ריאה