שימוש במשאפים נגד סי או פי די

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/06/2020 | 10:20 | מאת: דימה

שלום רב.יש לי שאלה כללית אני בן 45 ברקע סי או פי די קל נכון ללפני שנה לא הייתי אצל רופא ראיות מאז.מטופל במשאף רילבר 92/22 פעם ביום לפי המלצת רופא(אני לוקח אותו בשעות הערב המאוחרות לפני שינה).מה שכן שאני לא מרגיש שם תועלת ממנו.האמת ניסיתי בעבר גם פוסטר וגם סימבקורט לא מרגיש שום הבדל . רק שצריך לקחת פעם ביום.אני לא מעשן .עישנתי בעבר לפני שנה פלוס.השאלה שלי בשביל מה צריך להשתמש במשאף שלא עוזר?ניסיתי לקחת ולא לקחת אותה הרגשה של אי יכולת למלא אוויר בכל הנפח שבראיות במאמץ אפשר להגיד שאין בעיה.רק מאמץ כמו סחיבת משקלים וריצה.לקיחת נשימות עמוקות .למה צריך לשאוף לגוף דברים זרים?

שלום, אם זה עןזר מציע להפסיק ולהתייעץ במרפאת ריאות על טיפול חלופי.

מנהל פורום מחלות ריאה