לקיחת קורס פרדניזון שני

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/06/2020 | 12:39 | מאת: שני

שלום ד"ר כתבתי שהייתי מאוזנת 12 שנים עם סרטייד 250 ולפני כשנה עקב אובך המצב החמיר, לאחר קורס פרדניזון הייתי מאוזנת עם סימביקורט 160 8 שאיפות. העניין הוא שכבר כמעט שנה שאני לא מצליחה לחזור למצב הריאות הקודם. IGE 300 אייזונפילים תקינים והרופא אמר שכרגע עדיף להמנע מזולאייר. האם יש סיכוי שקורס פרדניזון שני יחזיר את מצב הריאות לקדמותו?(סרטייד 250 או המקבילה בסימביקורט). הבנתי שאפשר לקחת סיפיריבה בנוסף, אבל הייתי מאוד שמחה לנסות ולדעת שעשיתי הכל כדי שמצב הריאות יחזור לקדמותו, ושלא איבדתי את חלון ההזדמנות אם יש כזה.. לפני שתחלוף שנה. תודה מראש

שלום, יכול להיות ששווה לקחת קורס פרדניזון אם את לא מאוזנת למרות הטיפול הנוכחי.

מנהל פורום מחלות ריאה