שלום רב דר יקר בנוגע לct ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/05/2020 | 19:05 | מאת: אבי

שלום דר חן חן על הסובלנות שלך ועל הזמן הפרטי שאתה מקדיש בשביל משתתפי הפורום כה לחי.. ועכשיו לעניין הייתי אצל דר עמנואל שוורצמן לפני כשבועיים בגלל כאבים בחזה בנשימות עמוקות וכמו כן כאבים מציקים קצת שיעול וליחה הוא שלח אותי לתיפקודי ריאות וct ריאות והיום הייתי אצלו עם הct והתיפקודי ריאות הוא כתב שהתיפקודי ריאות בגדר הנורמה והתבונן בסיטי במחשב ואמר שיש שינוים ברונכיאלים ברונכאקקטים דלים והסביר לי מה זה השאלה שלי עד כמה אני יכול להיות רגוע שאין איזה גידול בct בתודה אבי

20/05/2020 | 19:08 | מאת: אבי

שאלתי אותו על זה והוא אמר שהוא לא רואה גידול או מסה אז אנ יכול להיות רגוע?

שלום, נראה לי שאתה יכול להיות רגוע שאין גידול.

מנהל פורום מחלות ריאה