אלרגיה לאבק, לעצים ואסתמה קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/05/2020 | 00:08 | מאת: ירדן

שלום, יש לי אלרגיה לאבק ולעצי ברוש וזית. לפני 12 שנים הייתי מתעטשת המון אם לא הייתי לוקחת אנטיהיסטמין ולקחתי שנים רבות, ובגיל 30 הפסקתי וכבר 7 שנים שאני לא מתעטשת. האף לעיתים קצת סתום. בנוסף, האסתמה אצלי קשה. האם במצב כזה למרות שאני לא מתעטשת ואין לי עיניים דומעות כן מומלץ לקחת קבוע אנטיהיסטמין בשביל מניעת החמרה נוספת באסתמה? תודה מראש

שלום, הטיפול באנטיהיסטמין לרוב הוא לא למניעה אלא לפי סימפטומים והוא לא מחליף טיפול מיטבי באסתמה שצריך להינתן במסגרת מרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה