שיעול כרוני מעל 3 שנים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/05/2020 | 12:42 | מאת: שושית

שלום. אני בת 18, סובלת כבר מעל 3 שנים משיעול יבש. ניסיתי הרבה תרופות אך לא השפיעו. הרופא משפחה נתן לי סרטייד/ סינופיד/ סינגולר/ רלבר. אצל רופא ריאות כל הבדיקות תקינות. ורציתי לשאול, האם אפשר לקבוע מחלה לפי השפעת התרופות? תודה רבה

04/05/2020 | 14:51 | מאת: שושית

לא הוספתי- בשנה האחרונה התחלתי לקחת את הסינגולר יחד עם משאף והיה הטבה אך לאחרונה בגלל התגברות של התקפי שיעול (לפעמים עם סיטורציה 94-96) אז הרופא משפחה החליף לי את המשאף לרלבר 184/22. ובנוסף, הייתי אצל רופא לאלרגיה ותוצאות הבדיקה היו קרדית אבק הבית+2 יבלית+3 תערובת 7 דגנים+4. הוא נתן לי אבמיס שעזר מעט מאוד. לפי כמה חודשים הרופא ריאות שלח אותי לבדיקת כיח מגורה אך לא הצלחתי לבצע אותה. רציתי לשאול שאלה נוספת: האם אני צריכה להיות תחת מעקב של רופא נוסף חוץ מהרופא משפחה? צרפתי את הבדיקות שעשיתי תודה רבה

שלום, לא ראיתי את הבדיקות שצירפת. האם בוצע סיטי? תגר מטכולין? ברונכוסקופיה?

04/05/2020 | 22:39 | מאת: שושית

ניסיתי לצרף את הבדיקות ובנוסף בדיקת צילום חזה וסינוסים תקינים

04/05/2020 | 22:42 | מאת: שושית

לא הצלחתי לצרף, אבל עשיתי בדיקת תפקודי ריאות, תגר מטכולין ובדיקת מאמץ והיה תקין

07/05/2020 | 16:23 | מאת: דוד

למשל, לעשות צילום מסך במחשב ולהעלות אותן לאתרים להעלאת תמונות בחינם כמו אתר siz ולתת לרופא קישור לתמונות.

מנהל פורום מחלות ריאה