נזלת אחורית והחזר מהקיבה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/04/2020 | 03:08 | מאת: טלי

יש לי שיעול עקב נזלת אחורית וצרבת מה שחוזר מהקיבה עושה גראפס ואז לחה מה אני יכולה לעשות עם הנזלת האחורית שתפסק כי תרסיסי אף לא עוזרים מרגישה לפעמים את הטעם שלהם בגרון בתור לחה מתי יפסק השיעול והכיחכוח המעצבן וגם רוצים שיחזור לעבודה והרופא לא אומר כן ולא אומר לא לא יודעת מה לעשות בנדון כי אני על הפנים והרופא לא משתף פעולה

שלום, לצרבת אפשר להשתמש בתרופות כגון אומפרדקס. לנזלת אחורית אפשר להוסיף על הספריי כדורים כמו טלפסט או נוסידקס.

מנהל פורום מחלות ריאה