עישון קל והשפעה על תפקודי ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/04/2020 | 10:51 | מאת: ירון

שלום. אני בן 30, התחלתי לעשן לראשונה בחיים לפני כ-3 שנים, במהלכם לרוב עישנתי פעמיים בשבוע, כל פעם סיגריה אחת בלבד. מאז עניין הקורונה הפסקתי לעשן כליל, כלומר כבר 3 חודשים לא נוגע ולא מתכנן לעשן גם בעתיד. השאלה שלי, מה לדעתך מצב הריאות שלי, האם אני בקבוצת סיכון לקורונה בגלל היסטוריית העישון שלי כפי שרשמתי?

26/04/2020 | 11:06 | מאת: ירון

שכחתי לציין שבמהלך 3 השנים האלו עשיתי הפסקות עישון של שבועיים מדי פעם, ואף פעם אחת הפסקה של 5 חודשים ללא עישון.

שלום, אתה לא בקבוצת סיכון.

מנהל פורום מחלות ריאה