הצללה באונה משמאל השלכה על גופי החוליות הגביות התחתון הממצא יכול להתא

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/04/2020 | 17:23 | מאת: גלית

שלום כחודש שיעול+ליחה, כאב באזור בין הטבור לסרעפת. סירופו ברונכו די שבוע שלם בצילום חזה PA+LAT הצללה באונה תחתונה משמאל השחלכה על גופי החוליות הגביות התחתון הממצא יכול להתאים לתסנין אין עדות לתפליט צל הלב אינו מוגדל. אני בלחץ לא מקורונה אלא מסרטן תודה על ההתייחסות

שלום, התיאור מתאים יותר לדלקת. ממליץ לבקש טיפול אנטיביוטי ולחזור על צילום עוד חודש ומאמין שהממצא ייעלם.

מנהל פורום מחלות ריאה