אסטמה והמון ליחות ברונוכוסקפיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/04/2020 | 14:00 | מאת: שלומי

היי דוקטור אני אובחנתי עם אסטמה ולא מפסיק לי ליחות לפני דאן בחנתי הייתי מעשן איזה שלוש שנים ומאז כל הזמן ליחות ושיעול עשיתי את כל הבדיקות האפשריות חוץ מברונכוסקופיה שלדעתי צריך כי הליחות לא נרגעות שיעול תמידי מאוד ליחתי ישלי גם post nasal drip שזה לא בדיוק תורם הוספתי קובץ לליחה שיצא לי לפני כמה ימים סליחה אם זה מגעיל אבל לדעתך היית עושה ברנוכוסקופיה לראות למה הריאות שלי מוציאות הרבה ליחה ? תודה ושוב סליחה

שלום, אני ממליץ לעשות סיטי חזה ומערות הפנים אם עדיין לא עשית ותרביות ליחה. במידה זה לא ייקדם אותנו אפשר לעשות גם ברונכוסקופיה.

מנהל פורום מחלות ריאה