החלפת משאף לאסטמה -שאלת המשך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/03/2020 | 05:27 | מאת: מירב

שלום דר בהמשך לשאלתי מטה ,משאף סרטייד 100 מ"ג מעלים לי את האסטמה אך עושה כאבי ראש. המלצת לי על רלבר 92/22 . רופא המשפחה רשם לי סימביקורט 80/43 . האם זה גם תחליף ראוי לסרטייד או שכדאי יותר לבקש רלבר ? האם הסימביקורט משמש גם כטיפול מונע? אם כן, מה המינון המומלץ לטיפול מנע? ולאיזה תקופה יש לקחת? תודה רבה על הפורום ועל המענה! רק בריאות לכולם.

שלום, סימביקורט דומה לסרטייד ומשמש גם כטיפול מונע וגם להקלה. אפשר לנסות אותו במקום הסרטייד.

מנהל פורום מחלות ריאה