חרחור\קול שיוצא ממיתרי הקול בתנועה חדה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/03/2020 | 15:52 | מאת: דוד

שלום, אני בן 31 מתאמן באיגרוף מס' שנים. בעקבות הבידוד אני מתאמן בבית. זה מס' ימים שמתי לב שבתנועה חדה בעזרת פלג הגוף העליון תמיד מלווה בחרחור לא רצוני שיוצא מגרוני. עכשיו בעקבות חיידק הקורונה זה מדאיג מעט. אני בריא בדר"כ, לא שותה או מעשן ולא סובל משום בעיה נשימתית ומלבד זאת, מרגיש מצויין. אשמח לדעת האם זה שכיח במקרים מסויימים ועליי להרגע, או להבדק בהקדם? תודה, דוד.

שלום, האם אתה נושף תןך כדי התנועה? לפעמים אז יכול להישמע החירחור בגלל אוויר שעובר דרך מיתרי הקול. זה לא סימן שקשור לקורונה.

03/04/2020 | 19:30 | מאת: דוד

זה העניין - לא. גם לשם בדיקה אני מנסה לעצור את הנשימה בתנועה, ועדיין יש את הקול חירחור הזה שבוקע מהגרון ומתחיל להדאיג אותי.

מנהל פורום מחלות ריאה