אסטמה ודליפה אחורית של הגרון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

22/03/2020 | 11:32 | מאת: שלום

היי דוקטור אני בגיל צעיר בן 20 וסובל נורא מדליפה אחורית הרבה ליחות ביום במיוחד בבוקר אני עשיתי תגר מטכולין יצא חיובי השאלה שלי אם כמות הליחה שיש לי יכולה לגרום לזה או שזה בטוח אסטמה אני בנתיים על זריקות בילוגית שלא עוזרות כמעט ואולי הבעיה היא מהליחוצ הרבות שיש לי מה אתה אומר יכול להיות שזה לא אסטמה? אפילו שיצא חיובי או שאולי שיש לי אסטמה שלא מאוזנת בגלל הליחות מה דעתך ?

שלום, יכול להיות שזה משולב, צריך לקחת טיפול בספריי לאף וכדורים לייבש את הליחה במקביל למשאפים. האם יש בעייה במחיצת האף או בסינוסים? אולי יש צורך בניתוח אא"ג?

23/03/2020 | 05:05 | מאת: אני שוב

עשיתי ניתוח למחיצות וניוקי המעברים לפני שנה והיה הקלה קטנה לתקופה קצרה ואז הליחות חזרו ויש גם ליחות מהריאות אני נורא סובל מליחה לקחתי אנטיביוטיקה שלא עזרה הרבה מה דעתך בנושא

מנהל פורום מחלות ריאה