ביקורת במרפאה בעקבות NSIP

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/03/2020 | 17:03 | מאת: איריס

שלום ד"ר רוזנגרטן, ברקע nsip טיפול בסטרואידים במשך שלושה חודשים. כעת במינון 10 מ"ג. בשבוע הבא יש לי תור במרפאה אצלכם. חשוב לי להגיע, כדי לבדוק את תפקודי הריאות שלי ואם חל שיפור בעקבות הסטרואידים, אך אני חוששת בגלל הקורונה. המצב מלחיץ עוד יותר. חשוב לי לציין, שאני תושבת הצפון. אודה להצעתך. בכבוד רב, איריס

שלום, בשלב זה נסגרו כל המרפאות משבוע הבא בשל חשש להתפשטות הנגיף פרט למקרים דחופים. ממליץ שתיצרי קשר עם הרופא המטפל לקביעת תור חדש כשההנחיות של משרד הבריאות ישתנו.

מנהל פורום מחלות ריאה