תורים לרופאים בעקבתות הקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/03/2020 | 01:38 | מאת: שני

שלום, היה אמור להיות לי תור לרופא ריאות בעוד שבוע והתקשרו לבטל אותו עקב חשש להדבקה. שמעתי מעוד חברות שתורים לרופאים מקצועיים אחרים גם כן התבטלו להם. רציתי בבקשה לברר: האם לפי מה שאתה רואה במערכת הרפואה, זה אומר שעיקר רק רופאי משפחה ימשיכו לעבוד והשאר לא? זה לא נחשב עבודה חיונית? כי מאוד הופתעתי שזה ככה. תודה!

שלום, המצב כעת במערכת הבריאות מאוד דינמי. מנסים לצמצם את הפעילות למצבים חיוניים ודחופים בלבד עד שיחלוף המשבר. אם מטופלת עם אסתמה נמצאת בהתקף ולא מצליחה בהחלט זה חיוני לראות אותה כעת. אם מדובר במעקב שגרתי אפשר לדחות אותו עד שהמצב עם הקורונה ישתפר.

מנהל פורום מחלות ריאה