מכשיר הפיק פלו מה תפקידו?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2020 | 01:38 | מאת: שני

שלום, במידה ובדיקה במכשיר הפיק פלו יוצאת תקינה האם זה אומר שאם הייתי עושה תפקודי ריאות באותה רגע הם כן היו יוצאים תקינים? ומהו בעצם תפקידו של המכשיר זה כשיש אסתמה קשה? כל כמה זמן מומלץ להשתמש? תודה מראש

שלום, הפיק פלו הוא מדד לא מדוייק לתפקוד הריאות. הוא יכול לעזור למך להחליט האם המצב יותר או פחות טוב. מהניסיון שלי בדרך כלל המטופלים יודעים להחליט את זה גם בלעדיו. אין המלצה ברורה על אופן השימוש בו וכל אחד לפי רצונו.

מנהל פורום מחלות ריאה