אי הגעה לרופא ריאות במצב קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2020 | 00:44 | מאת: שני

שלום ד"ר, האם במצב של אסתמה חמורה, שיש חוסר איזון והרבה התקפים, ובמיוחד בנסיעה במכונית תוך 3 דקות התקף, רופא ריאות אמור להבין שאשלח את אמא שלי במקומי אליו? כמובן עם כל הפרטים, מכתב מפורט ... ערכי IGE ועוד. האם זה מצב שרופאי ריאות יודעים שיכול להיות קיים באסתמה חמורה ולהבין? כי אמא שלי אומרת שהם לא יבינו ושהרופא לא יסכים. כמובן שאני אוכל לדבר איתו בטלפון כשהיא אצלו אם ירצה. תודה מראש

שלום, אני חושב שרופא לא יכול לטפל בשלט רחוק ובמיוחד אם הבעיה חמורה. אפשר כמובן לדבר בטלפון או עם אמא כדי לקבל תמונה כללית אבל זה לא יכול להיות במקום בדיקה אמיתית שלך במרפאה.

מנהל פורום מחלות ריאה