הימצאות בסביבה בעייתית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

09/03/2020 | 00:47 | מאת: אבי

שלום לך דוקטור. אני עובד באזור התחנה המרכזית הישנה. בכל יום אני הולך כ-10 דקות ממקום החנייה שלי אל העבודה, ובדרך עובר באזור - אולי מהמדאיגים ביותר שיש - ליד נרקומנים, הומלסים, פרוצות ושאר אנשים במצבים מיוחדים. כמו כן על המדרכות מרוחים לעיתים קרובות צואה וקיא ועולה ריח של שתן כמעט מכל פינה. רציתי לשאול האם יש איזשהם סיכונים בריאותיים עבורי בהימצאות באזור על בסיס יומי, בתחומי הזמן שהגדרתי בתחילת שאלתי. אשמח לשמוע דעתך/עצתך בנושא. אבי

שלום, המצב שאתה מתאר מראה על ליקוי תברואתי ובהחלט לא מומלץ מחשש להידבקות במחלות שונות. מציע שתפנה לעיריה ובינתיים תנסה לחפש מסולל הליכה פחות בעייתי.

מנהל פורום מחלות ריאה