כחכוח וצרידות בגרון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/02/2020 | 16:53 | מאת: רוית

שלום אני בת 46 בריאה בדרכ ולא מעשנת במשך כחצי שנה יש לי כחכוח בגרון, ליחה קבועה במהלך היום ולעיתים צרידות שהולכת ובאה.. פניתי לרופא אאג, רופא גסטרו (נמצא ריפלוקס קל לקחתי כדורים לקיבה 4 חודשים שלא פתרו את הבעיה). מאחר ולא מצאו ממצאים שמסבירים את העניים הופניתי לרופא ריאות ששלל אסטמה. לאיזה רופא או בדיקות עליי להמשיך לפנות כדי לברר את סיבת העניין תודה

שלום, תפקודי ריאות מלאים וסיטי חזה.

26/02/2020 | 22:47 | מאת: רוית

חשוב לציין שעשיתי בדיקת מטכולין בביח זיו שיצאה תקינה, ואין חשש לאסטמה האם עליי לבקש מהרופא הפנייה לסיטי ריאות או שאולי mri (בגלל עניין הקרינה)

מנהל פורום מחלות ריאה