בהמשך לשאלה על מפיץ ריח

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/02/2020 | 23:28 | מאת: micmic12345

שלום ד"ר, אני עם אסתמה קשה וגיליתי שבבניין שקניתי שמים בלובי הקומתי מפיץ ריח כי יש פיר אשפה, וזה מאוד בעייתי עבורי. ענית שאולי לבדוק אם יש מפיץ ריח שהוא פחות בעייתי עבורי. האם מה שגורם להתקף הוא עצם הריח או שאלו החומרים שנפלטים מהספריי במפיץ הריח? והאם מכשיר שיש בו שמן אתרי שעובד על אותו עיקרון רק עם שמן אתרי אמור לא להוות בעיה לאסתמה? או שזה עניין הריח? תודה מראש

שלום, החומר שגורם לריח הוא החשוב ואני מציע לחפש חומר שלא עושה לך בעיות ואני מאמין שאפשר למצוא.

מנהל פורום מחלות ריאה