שיעול שהולך מחריף ועוד תסמינים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/02/2020 | 21:25 | מאת: גאיה

היי, בת עשרים לא מעשנת וללא בעיות בדכ. לפני כשבוע סבלתי ממה שנדמה היה שפעת ללא חום (כאבי ראש, צרידות צינון ושיעול עם תחושת מחנק ואי נוחות בהכנסת אוויר) אך זה עבר לאחר יום מנוחה בודד..פיזית אני מרגישה טוב למעט שיעול טורדני ותחושת המחנק בחזה. אני לא נרדמת בלילות והרבה פעמים קמה מזיעה (כבר כמה לילות) קיים כאב חריף בחיך העליון ובבליעה..תחושה שהחיך קשה.. יש לי תור לרופא אבל אני מאוד עמוסה לאחרונה..רציתי לדעת האם לפי התסמינים מדובר במשהו רציני יותר משאריות וירוס/שפעת

שלום, נראה שמדובר במחלה וירלית כמו שכתבת. אם המצב הולך ומשתפר אין מקום לדאגה.

מנהל פורום מחלות ריאה