אסתמה שהחמירה ומכשיר אולטרסאונד להצרת היקפים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/02/2020 | 22:03 | מאת: מיכל

שלום, האסתמה שלי בשנתיים האחרונות החמירה.(בת 36). סיימתי לאחרונה קורס פרדניזון ועכשיו אני מאוזנת עם פוסטר 8 שאיפות. רציתי בבקשה לברר: יש לי מכשיר של קוסמטיקאיות להצרת היקפים והמסת שומן שעוד על טכנולוגיות האולטרסאונד. האם יש סיכוי שטיפולים באזור הבטן שאולי הוא קרוב לריאות עלולים להחמיר אסתמה או להיות בעייתים במצב של אסתמה קשה כמו שלי? מה שמכשיר עושה זה: לי האולטרה סאונד שחודרים לגוף יוצרים מיקרו בועות Ultrasound Cavitation שחודרות לתאי השומן ומתפוצצות בתוך תאי השומן ויוצרות זעזוע בלחץ רב, גל הזעזוע גורם לפיצוץ ממברנות האדיפוציטים (תאי השומן) שחרור מיקרו בועיות גז (אדים) אלה נקרא Cavitation. מדידת טמפרטורת העור מצביעה על התחממות באזור המטופל כתוצאה מהתפוצצות בועיות האדים והמסת השומן התת עורי. תודה מראש

שלום, לא מכיר את המכשיר הנ"ל. אבל ממה שתיארת לא נראה לי שזה גורם לפגיעה בריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה