שיעול -הרגשת חסימה אין אוויר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

05/02/2020 | 05:21 | מאת: דורית

שלום רב בעלי בגיל 65-סובל מעל חודש משיעול חזק והרגשת חנק- מרגיש שאין אוויר תחושת של חסימה מטופל באינהלציות של וונטולין ובודיקורט ומטופל במשאף foster אך אין שיפור כלל עשה סיטי ריאות - קיים דיסק אך עדיין אין תשובה, לא מצליח לישון -כל הזמן שיעול עם תחושת חנק, בצילום חזה הראה שיש שינויים אינסטיסציאליים קלים. הופנה לתפקןדי ריאות- יש תור רק ביום חמישי הקרוב היינו במיון , ועלה חשד לאי ספיקת לב- עשה אקו לב בקהילה ויצא תקין. אנו אובדי עצות כלום לא עוזר נשמח לקבל את חוות דעתך בנושא

שלום, נראה לי שאתם בעיצומו של הבירור. אם האקו לה היה תקין נראה שאין אי ספיקת לה משמעותית. נראה יותר כי מדובר במשהו חריף או דלקת זיהומית עם תגובה חסימתית. מציע לשלוח בדיקה לשעלת, להתייעץ לגבי טיול אנטיביוטי וטיפול בסטרואידים עם יש מרכיב חסימתי בתפקודי הריאות. בהצלחה!

מנהל פורום מחלות ריאה