אבחון אסטמה - אמין תמיד?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/02/2020 | 01:50 | מאת: גל

שלום, מזה שנים שאני סובלת משיעול (לפעמים התקפים קשים עד מחנק וקושי בנשימה, ולעיתים זה סביר עד כמעט ולא מורגש) ומליחה רבה (יכול להיות מס' פעמים ביום ועד מצב בלתי פוסק שלא מאפשר לצאת מהבית). לפני שנה הייתי אצל רופא ריאות (אז גם סבלתי מכאבים בחזה) תפקודי ריאות היו תקינים והופנתי לתגר מיטכולין בחשד לאסטמה. הבדיקה הראתה שאין אסטמה (היה מס' אחד פחות) ונשארתי ללא מענה. האם יכולה להיות טעות לבדיקה הזו? כי אני סובלת מזה שנים ולא מוצאת פיתרון. תודה

שלום, הסיכוי נמוך שיש אסתמה אבל אף פעם אי אפשר להגיד אף פעם.. מציע לחזור לבירור במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה