כאבים בצלעות ריאות אודה לחוות דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/01/2020 | 13:54 | מאת: הילה

שלום בת 29 כרגע חולה מיום ראשון עם וירוס שהתלבש עליו גם סינוסיטיס מקבלת לסינוסיטיס אנטיביוטיקה ציפרודקס פעמיים ביום החל מאתמול בערב . חום עד 38.5 ושיעול.כשאני משתעלת שורף לי וכואב בחזה למעלה ובריאות מאחורה ביום ראשון כשהייתי אצל רופא המשפחה הוא שמע את הריאות והריאות היו נקיות . אך השריפה הכאב התחילו היום.האם זה נשמע כמו דלקת ריאות ? האם ציפרודקס שאני מקבלת לסינוסיטיס "מכסה" אותי גם מבחינת דלקת בדרכי הנשימה/ דלקת ריאות ? תודה

שלום יכול להיות שזה דלקת ריאות. ציפרוקסין טוב גם לדלקת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה