מכשיר איינהלציה.. על מה צריך להקפיד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/12/2019 | 22:11 | מאת: יעל

שלום, האם באינהלציה לאסתמה שהיא פעמיים ביום עם בויקורט אירובנט ווינטולין צריך לפני כל שימוש לשטוף את הכוס ואת המסכה ששמים על הפנים? ואם כן, האם צריך גם לשטוף את הצינור ולשטוף או לחטא את המחט שאיתה שמים חומר? וכיצד לשאוף? דרך הפה שאיפות עמוקות? תודה

שלום, לא חייבים לפני כל שימוש לשטוף, אפשר פעם ביום. כנ"ל לגבי הצינור ומחט. זה לא טיפול ישירות לדם ולכן הוא לא ממש סטרילי. שאיפות דרך הפה עמוקות ולא מהירות.

מנהל פורום מחלות ריאה