זולייאר טיפול לכל החיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/12/2019 | 07:30 | מאת: יגל

היי דוקטור מצבי על הרצפה משתעל המון עשיתי בדיקת מטהכולין יצא שיש לי אסטמה לצערי ואני גם מאוד מדוכא מזה ובזמן האחרון התרופות גם לא משפיעות עלי אז רוצים להציע לי זריקה בילוגית זולאיר או נוקלה ואני רוצה לציין שעד לפני שנתיים לא היה לי בכלל אסטמה והבנתי שצריך את הזריקה לכל החיים לפי מה שהרופאה אמרה האם מצב הרוח שלי משפיע על המצב ? אולי ישלי משהו שהוא לא אסטמה וצריך כי אני משתעל המון ליחה שתקועה לי בגרון ויש לי חברים עם אסטמה וזה לא ככה בגלל זה שואל, אולי צריך בדיקות מקיפות כמו ברוכנוסקפיה וכו? והאם באמת אצטרך את הזריקה לכל החיים ?

שלום, קשה לדעת מה יהיה למשך כל החיים. כדאי לבדוק שאין דברים אחרים עם בדיקת סיטי. לבדוק שאין אלרגיה. בעיית חומציות וסינוסים.

מנהל פורום מחלות ריאה