גוש חשוד פריברונכיו-ווסקולרי , בהמשך...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/12/2019 | 22:21 | מאת: Alona

בהמשך לשאלתי , פירוט גוש חשוד פריברונכיו ווסקולרי. סיבת ההפניה-צילום אינטר סטיציאלי מוגבר. פרנכימת הריאות -שינויים דלקתיים בפסגות אמפיזמה צנטרי לובולרית ונוזלים קטנים פזורים באונות העיוניות, כנראה מדובר בממצאים על רקע עישון. שינויים קלים פיברואטלקטטי וברונכיאקטטים ב rml בריאה ימנית עליונה גוש עם גבול בלתי סדיר מרכזי פריברונכוודקולרי בקוטר 1.3 סמ . הצללה קטנה תת פ לויאלית בבסיס השמאלי בתבנית go לא ספציפית למעקב. אודה לך על הסבר.

שלום, אני צריך לראות את הסיטי בשביל לחוות דעה מדוייקת על הגוש המתואר. למעט זאת מדובר ככל הנראה מדובר בנזק לריאות בשל עישון.

מנהל פורום מחלות ריאה