משאף פוסטר לעומת סרטייד

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/12/2019 | 01:17 | מאת: שירלי

שלום, הייתי מאוזנת עם סרטייד 250 ועקב החמרה בעקבות חיסוני אלרגיה שהחלטתי להפסיקם, עברתי לסרטייד 500 ואיתו בחלק מהימים הייתי מאוזנת, ואחר כך בימים שלא נאלצתי לעלות לסרטייד 750. העבירו אותי לפוסטר ואיתו משום מה ב 8 שאיפות אני לא לגמרי מאוזנת. האם ניתן לומר בוודאות ששאיפת פוסטר שוות ערך לסרטייד 250? תודה מראש

שלום, בתיאוריה כן אבל מה שקובע זה הניסיון שלך. צריך לוודא שאת לוקחת נכון את המשך. יש סרטון הדרכה ביוטיוב שאני ממליץ לך לחפש.

מנהל פורום מחלות ריאה