טיפול ביולגוי וטיפול בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/12/2019 | 00:29 | מאת: אורי

שלום רב, קראתי שישנו טיפול בגלי רדיו לאסתמה קשה. הכתבה היא מ 2012 ומצויין שזה מבוצע בכמה בתי חולים. האם היום יש נתונים שהטיפול יעיל ומומלץ? והאם עדיף שזה יהיה בהרדמה מלאה? כי הבנתי שעם אסתמה צריך גסטרוסקופיה למשל בהרדמה מלאה תודה רבה

שלום, יש טיפול שנקרא תרמופלסטיה שאינו בסל הבריאות. הוא מבוצע בבילינסון אבל עולה עשרות אלפי שקלים. הוא לא מתאים לכל אחד וכדאי למצות קודם טיפולים אחרים לפני שנזקקים לטיפול כזה.

מנהל פורום מחלות ריאה