משאף פוסטר מהו המינון המקסימלי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/12/2019 | 21:12 | מאת: מיכל

שלום, באופן כללי, אצל חולה אסתמה שיש לו החמרה ועבר לפוסטר 8 פעמים ביום ואין לגמרי איזון, אבל אין התקפים חמורים ואם יש לעיתים רחוקות ווינטולין עוזר, אבל לקחת פרדניזון זה בעייתי עקב סוכרת וקורטיזול גבוה גם ככה בבדיקות. האם ניתן לקחת סך הכל 10 שאיפות פוסטר בום? 5 בבוקר ו 5 בערב? (לא בוואת אחד ה 5 עם הפסקות של שעתיים) תודה מראש

שלום, אכן, המינון המכסימלי הוא 8 שאיפות ליום, מעבר לכך לא הייתי רוצה לתת המלצה בפורום אלא כל מקרה לגופו בבדיקה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה